Drtiče odpadu

drtič odpaduPomocí drtiče kuchyňského odpadu se rychle a bezpečně zbavíte zbytků při přípravě jídel a odpadnou Vám tak nepříjemné a časté výpravy k popelnicím. Zbytky jídel vhazujete přímo do dřezu a nadrcený odpad je odplavován do kanalizace.

Během drcení je nutné používat studenou vodu, která způsobuje ztuhnutí tuku a jejich následné nabalení na ostatní nadrcené částečky, čímž se zabrání usazování mastnoty v odpadním potrubí. V mnoha domácnostech je pak každodenní vynášení odpadků předmětem sporů a rozepří. S přeplněným a zapáchajícím košem se jednoduše nikomu nechce.

Pomocí drtiče se můžete snadno a rychle zbavit organického odpadu, který by jinak rychle naplnil odpadkový koš a kuchyň pachem. Rozdrcené zbytky ve velikosti zrnek rýže společně s vodou odcházejí nenávratně do odpadního potrubí.

Výhody pro uživatele kuchyně:

  • Jednoduše Vás zbaví veškerého biologického odpadu,
  • Jedná se o vestavěný spotřebič pod dřezem,
  • Lze ho nainstalovat do nové i starší kuchyně,
  • Drtič je samočisticí, takže nepotřebuje žádnou údržbu,
  • Při běžném provozu domácnosti zvýší spotřebu vody pouze o 3 l denně.

Co do drtiče patří:

  • Ovoce včetně pecek, zeleninu, ořechy, rybí a kuřecí kosti, vaječné skořápky, zbytky masa a jídla, těstoviny, rýži, nudle, papírové ubrousky a filtry na kávu a čaj.

Co do drtiče rozhodně nepatří:

  • Kukuřičné klasy, nať z pórku nebo celeru a podobné vláknitézbytky, které se namotávají do drtících segmentů, skořápky škeblí, ústřic, sklo, kovy, chemikálie, horký olej, igelitové sáčky, plasty.

 Poptávka kuchyňské linky